Beleving

Kidswandeling

 

In de omgeving van de Nekkerhal voorzien we een leuke kidswandeling van 4 km, ideaal om een beursbezoek af te sluiten met een leuke wandeling waar de kids onderweg raadseltjes en opdrachten zullen ontdekken om een mysterie op te lossen. De wandeling vertrekt vanuit de beurshal en je komt later ook weer terug aan. Natuurlijk is iedereen welkom om de wandeling te maken en te genieten van de mooie omgeving.

Indoor "Blotevoetenpad"

 

Zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water waar te nemen op een zorgvuldig samengesteld parcours. Koud en warm, vochtig en droog, aangenaam en prikkelend wisselen elkaar af tijdens een route die opgesteld is in de beurshal. Enkel blote voeten toegelaten!

Workshops & infosessies

 

Wil je meer weten over specifieke thema's binen de wandelsport? Dan zijn de workshops en lezingen misschien wel iets voor jou. We nodigen sprekers en ervaringsdeskundigen uit om de bezoekers meer te vertellen over thema's als wandelen & gezondheid, blessurepreventie voor wandelaars, langeafstandswandelen enzovoort.

 

Wandelsport Vlaanderen vzw, Industrielaan 11 bus 3, 9990 Maldegem